Vapaaehtoistyö

Lähimmäisen kunnioitus ja rakkaus on meille tärkeää, siksi tarjoamme palveluitamme myös yhteisömme ulkopuolelle. Organisaatiollamme on pitkät perinteet, ja pyrimme olemaan hyödyksi yhteisölle lahjoittamalla hyväntekeväisyyteen ja tekemällä vapaaehtoistyötä yhteisön hyväksi. Paikallisen NNKY:n toiminnan kautta voit myös vaikuttaa maailmanlaajuisesti.

Itsenäisissä NNKY:n paikallisyhdistyksissä on tarjolla erilaista toimintaa kaikenikäisille naisille: mahdollisuuksia harrastaa, vaikuttaa, opiskella, ohjata kerhoja, järjestää tapahtumia, tehdä vapaaehtoistyötä ja kantaa vastuuta.

NNKY-liikkeessä on mahdollista toimia vapaaehtoisena hyvin erilaisissa tehtävissä, hyvin erilaisina ajanjaksoina ja erilaisissa paikoissa. Yksi vapaaehtoistoiminnan tärkeä osallistava muoto on yhdistyksen luottamushenkilönä toimiminen. Siinä tehtävässä NNKY-toimija ei ole yksin, vaan saa turvautua yhteisesti hyväksyttyihin ja koko maailmanlaajalle liikkeelle yhteisiin hyvän hallinnon periaatteisiin.

Monissa NNKY:n paikallisyhdistyksissä toimii perinteisiä raamattu-, rukous- ja lähetyspiirejä. Osa yhdistyksistä järjestää opastusta hiljaisuuden viljelyyn, ekumeenisia tapahtumia ja kokoontumisia sekä retriittejä.

Toimintaamme voi tukea myös erilaisin lahjoituksin.

Vaikka järjestömme onkin nuoriin tyttöihin ja naisiin kohdistuva yhdistys niin aika ajoin miehen apu on paikallaan.

Mikäli sinulla on halukkuutta vapaaehtoisuus toimintaan ja olet reipas, rohkea ja lähimmäisistä välittävä niin tule ja tutustu.


Yhteystiedot

Lahden NNKY ry

Vapaudenkatu 8
15110 Lahti

ark. klo 10-14 050 545 3038 ja
klo 15 jälkeen 050 596 9645

fb:ssa Sisko NnkyLahti